SEO оптимизация

SEO оптимизация

сео оптимизацияИзключително важно за вашето онлайн представяне е SEO оптимизацията да бъде на високо ниво.
Перфектната оптимизация ви извежда на водещи позиции в Google и другите търсачки.
В случай, че желаете да бъдете на първа страница в Google, трябва да се заемете с вашето SEO представяне.

 

Вероятно това е и една от най-важните услуги, които трябва да използвате, след като получите изработеният уеб сайт.
Стойността на SEO оптимизацията е различна и се определя от начините, по които ще бъде постигнато оптимизирането.

seo оптимизация

КАКВО Е SEO ?

Идва от съкращението „Search Engine Optimization“ и в буквален превод означава „оптимизация за търсещи машини“. Чрез SEO оптимизация всеки сайт може да получи безплатен таргетиран трафик. За целта потребителят трябва да потърси в търсачка определена дума или израз и да отвори най-подходящия резултат в SERP (Search Engine Result Pages). Чрез този метод може да получите така наречения органичен резултат, който се различава от платените реклами в търсещите машини.

ИНДЕКСИРАНЕ В ТЪРСЕЩИТЕ МАШИНИ

Търсачките използват ботове, чрез които обхождат сайтове, за целта използват роботи (robots) или кролери (crawlers). Чрез този метод търсачките обхождат определен сайт и след това го индексират, а алгоритмите им го оценяват на базата на намерената информация в сайта. Когато потребител потърси в Google по определена ключова дума или израз, той визуализира резултати от базата данни на търсещата машина, която вече е обходила, записала, рендирала, индексирала и оценила информацията от сайта.

ТЕХНИКИ ЗА ОПТИМИЗАЦИЯ

Техниките за SEO се разделят на три основни типа: OnPage & OffPage и най-модерната от последните години – Semantic SEO. Изключително важни за изпълнение са и трите процеса и дори OnPage е динамичен процес, който се проверява / повтаря всяка седмица или поне месец.

При OffPage се работи ежедневно по програми, изготвени на базата на няколко анализа, за които ще прочетете по-долу. Семантиката или съдържанието на даден сайт е също много ключов фактор за процеса на оптимизация.

Техническа оптимизация – OnPage {OnSite}

Техническата оптимизация има голямо влияние на цялостната оптимизация на един сайт. Тя се дели на няколко нива и етапи, които ще засегнем:

Скорост на зареждане на сайт

Според Google препоръчителната скорост на зареждане на даден сайт трябва да е под 3 секунди. Разбира се, съществуват много теории, в които се твърди, че зареждането на един сайт трябва да е под 2 секунди. Все пак това не са много конкретизирани твърдения, тъй като много зависи какъв тип е един сайт, дали е онлайн магазин, дали е новинарски, за фирмени услуги или друго

ай ти студиоПредлагаме SEO услуги за вашите уеб сайтове и мобилни приложения. Използваните от нас техники гарантират подобряването на класирането в търсачките, намаляването на разходи за реклама и повече посетители за Вашия уебсайт.

КОНТАКТИ
Предпочитан Начин за Контакт с Вас
пропуснете, ако все още нямате такъв
описание на вашата заявка към нас